DE MOLENHOF
WERKENDAM.

De Molenhof Werkendam is een kleinschalige zorgorganisatie waar dagbesteding en ambulante begeleiding wordt geboden aan volwassenen. Bij de organisatie staat het thuisgevoel centraal, waardoor betrokkenen meer welzijn en kwaliteit van leven kunnen ervaren.

BRAND CASE.

Opdrachtgever:
De Molenhof Werkendam

Diensten:
Logo design, webdevelopment en onderhoud.

In 2017 werd De Molenhof Werkendam opgericht, en vroegen zij ons om een passend logo te ontwerpen en een website voor hun organisatie te bouwen. Zeven jaar later ontstond de behoefte aan een vernieuwde website, en ook daarvoor kwamen ze opnieuw bij ons terecht.

LOGO DESIGN

Een sterk logo is essentieel voor een organisatie, omdat het niet alleen herkenbaarheid biedt, maar ook het verhaal en de kernwaarden visueel kan tonen. Bij het ontwerpen van het logo voor De Molenhof Werkendam in 2017 wilden we precies dat bereiken: het verhaal van de organisatie op een creatieve manier zichtbaar maken. De Molenhof Werkendam is namelijk gevestigd op een locatie waar vroeger een molen stond, en deze geschiedenis hebben we verwerkt in het logo. We kozen ervoor om een molenwiek centraal te laten staan in het logo. De groene kleur die is gebruikt in het logo weerspiegelt niet alleen frisheid, maar staat ook symbool voor gezondheid en welzijn. Deze kleur versterkt daarmee de dienstverlening: het bieden van dagbesteding en ambulante zorg voor volwassenen. Het resultaat is een logo dat perfect aansluit bij zowel de geschiedenis als de zorgverlening van de organisatie.

WEBSITEDEVELOPMENT & ONDERHOUD

In 2017, bij de start van hun organisatie, hebben wij de eerste website voor De Molenhof Werkendam ontwikkeld. Hiermee hebben wij de basis gelegd voor hun online aanwezigheid. Zeven jaar later kwamen ze opnieuw bij ons met de wens om de website te vernieuwen. We hebben de volledig website een frisse, moderne uitstraling gegeven, passend bij de huidige tijd en hun organisatie. Het doel van de website is om zowel cliënten als professionals op een duidelijke manier te informeren over de organisatie en de diensten die zij aanbieden.

De website bevat verschillende pagina’s met informatie over het ontstaan van De Molenhof Werkendam, de kernwaarden, het team en hun diensten. Dankzij de overzichtelijke indeling en gebruiksvriendelijke navigatie kunnen websitebezoekers eenvoudig de informatie vinden die zij zoeken. De vormgeving sluit aan bij het logo en de bestaande huisstijl, en door het gebruik van persoonlijke foto’s hebben we de betrokken sfeer van de organisatie kunnen verwerken op de website. Een contactformulier is toegevoegd voor eenvoudig en snel contact. Daarnaast beschikt de website over een verwijzing naar de Facebook-pagina van de organisatie en is de website geoptimaliseerd voor gebruik op diverse apparaten zoals mobiel, laptop en tablet. Klik op onderstaande button om het resultaat te bekijken.

Naast het vernieuwen van de website hebben wij ook het onderhoud op ons genomen. Dit is nodig om de veiligheid en continuïteit van de site te waarborgen. We updaten regelmatig de plug-ins, maken back-ups en voeren beveiligingsmaatregelen uit. Op deze manier minimaliseren we de kans op hacks, blijft de website veilig en probleemloos in gebruik, en kan deze een langere tijd meegaan.

GRATIS DOWNLOADEN

BRAND FOR LIFE
INHAAKKALENDER 2024.

Vul hieronder je gegevens in en ga direct aan de slag.