Advies & Coaching

Advies & Coaching

Marketing advies 

Ben je op zoek naar een marketingpartner die jouw helpt bij het neerzetten van jouw bedrijf? Wil jij de volgende stap zetten met jouw bedrijf? Wij gaan graag voor jou aan de slag. Wij geven praktische tips en helpen jou op een effectieve en doelgerichte manier jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij je huidige en potentiële klanten.

Wij denken met jou mee en helpen jou vooruit. Meer naamsbekendheid, meer klanten en daarmee ook meer inkomsten. Wij adviseren jou bij jouw persoonlijke marketing en PR. Wij vertellen hoe jij jouw doelgroep het beste actief kunt benaderen. Welke tools je kunt inzetten voor een optimale marketing en of je nog verbeterslagen moet maken met betrekking tot je uitstraling in beeld en taal.

Wij zoeken voor jou uit welke communicatiekanalen het beste bij jouw passen en hoe jij dit het beste kunt inzetten. Wij doen onderzoek naar jouw doelgroep en business. Op basis van dit onderzoek maken wij een effectieve en doelgerichte plan, waarmee we verdere acties ondernemen om onze doelen te bereiken.

Social media advies

Voor het geven van een succesvol social media advies gaan wij o.a. onderzoeken wie jouw doelgroep is, op welke social media kanalen zij zich bewegen en hoe jij waarde kunt toevoegen met jouw eigen social media activiteiten. Wij bepalen samen met jou een content strategie en proberen jouw online doelgroep zo succesvol mogelijk te bereiken. Wij denken voor jou na over hoe wij jouw merk verder kunnen laten groeien en hoe wij jouw online netwerk kunnen vergroten. ”Ook als je al actief bent op social media kunnen wij met een deskundige blik kijken naar de voortgang van jouw huidige online activiteiten en de behaalde resultaten. Op basis hiervan geven wij advies over eventuele verbeteringen van jouw social media activiteiten”.

Coaching & Training

Ben je op zoek naar iemand die jouw bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt op een persoonlijke en praktische manier op weg helpt met het slim en resultaatgericht inzetten van social media? Dan kunnen wij jou helpen.

Wij komen graag langs bij ondernemers en bedrijven om te adviseren en te coachen over onder andere het opzetten van een goede social media strategie en het gebruik van verschillende social media kanalen.

Onze coaching- en trainingssessies zijn volledig toegespitst op jouw bedrijf. Het is persoonlijk, waarbij jij de tempo van de sessie bepaald. Na een sessie kun je direct praktisch aan de slag.