Het jaar 2020 van Brand for Life!

Het jaar 2020 van Brand for Life!

Het jaar 2020, een bijzonder jaar dat de geschiedenisboeken in zal gaan. Maar hoe was 2020 voor Brand for Life?

Het begin van het jaar was een jaar waarin ik, Fikret Akin, belangrijke besluiten heb genomen voor Brand for Life. Besluiten die voortkwamen uit de ontwikkelingen die ik maakte en wilde maken met mijn bedrijf. Groei!

In deze fase heb ik ook mijn eerste stagiaire aangenomen, Clinghe Kloezen. Zij was een Cibap student die Brand for Life kwam versterken. Ze heeft zich bezig gehouden met onze designopdrachten binnen het bedrijf.

Rond dezelfde periode gebeurde hetgeen waar we helaas nog steeds in zitten, Corona. Waar eerst ergens een onzekerheid overheerste bij mij, kwam al snel de drive om door te gaan en er het beste van te maken. Ik wilde mijn opdrachtgevers en omgeving nog meer helpen en putte kracht uit de strijdvaardigheid van de mensen om mij heen die het zwaar hadden. Dit wilde ik overbrengen op de mensen met wie ik samenwerk en voor aan de slag ben met mijn bedrijf.

Eerlijk is eerlijk, de tijd waarin we zaten, zorgde ervoor dat ik niet had verwacht wat er wel gebeurde. Steeds meer nieuwe opdrachtgevers heb ik mogen verwelkomen. Leuke en uitdagende projecten hebben wij mogen uitvoeren. Nieuwe social media klanten, websites, huisstijlen, logo’s en verschillende design opdrachten.

Ook zijn Karima Mulder, Debbie Ho en Marèl Hultink het team komen versterken en Clinghe heeft haar stage met succes afgerond.
Het team krijgt steeds meer vorm en de groei die ik wil maken is op volle gang en in beweging.

Nog een andere mooie ontwikkeling die dit jaar is gemaakt, is de ontwikkeling van Deelfiets Nederland. Hét deelfiets platform van Nederland!
De overgang van Zwolse Deelfiets naar Deelfiets Nederland ging vlekkeloos. De deelfietsen staan inmiddels in Zwolle, Kampen en Groningen. En nog meer locaties die er aan gaan komen. De marketingactiviteiten voor Deelfiets Nederland zijn in volle gang. Nieuwe designs zijn en worden gecreëerd, de social media kanalen draaien op volle toeren en de website wordt goed bezocht. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor de fietsen van Deelfiets Nederland, super om te zien.

Verder was het een jaar waarin ik meer in gesprek wilde gaan met mijn netwerk en nieuwe ondernemers wilde ontmoeten. Helaas kon dit niet tijdens netwerkbijeenkomsten, bij sportactiviteiten of andere gelegenheden. Door de hele situatie was dit helaas kleinschalig en laagdrempelig. Laten we hopen dat wij snel weer naar het ‘’oude normaal’’ kunnen gaan, en elkaar weer bij een van deze gelegenheden kunnen ontmoeten en elkaar ”de hand kunnen schudden”.

Al met al kijk ik terug op een jaar, waarin ik ondanks alles enorm dankbaar ben. Dankbaar voor mijn eigen gezondheid en die van mijn naasten. Ik ben blij om te zien hoe wij met zijn allen toch positief en rustig blijven en veerkracht tonen.

Tot slot, wil ik jullie allemaal bedanken voor het volgen van Brand for Life. Mijn team en ik wensen jullie allemaal een gezond, liefdevol en gelukkig 2021 toe.

Een fijn jaar uiteinde en tot in het nieuwe jaar!

Fikret & Team Brand for Life.