Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Contentmarketing is een strategische benadering van de markt, gefocust op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en structurele content. Het doel daarvan is om een gewenst publiek aan te trekken en te behouden met als resultaat het verkrijgen van nieuwe klanten. Het omvat alle soorten marketing, waarbij informatie wordt verspreid richting de doelgroep. Dit kan o.a. door middel van teksten, plaatjes en video’s die verspreid worden via diverse communicatiekanalen (bijvoorbeeld je website, reclamemateriaal en social media).

Content Strategie

Het vaststellen van een succesvolle content strategie kan bepalend zijn voor de binding en het positieve gevoel die jouw doelgroep met jouw bedrijf heeft en krijgt. De inspanningen die je doet zijn gericht op het verleiden van potentiële klanten om een volgende stap te zetten in de ”customer adventure”. Contentmarketing is een langdurige strategie, waarbij de focus ligt op het bereiken, binden en blijven boeien van de doelgroep. Een vastgesteld content strategie is bepalend voor het succes van jouw bedrijf. De strategische gedachte hierachter is dat wanneer je structureel en consequent te werk gaat met de communicatie van jouw bedrijf, men jouw bedrijf gaan herkennen.

Wij maken content

Contentmarketing is een onmisbare discipline binnen de marketingmix van jouw merk. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van content en de verspreiding van deze content die meetbare resultaten opleveren voor jou branding. Met een goede contentmarketing strategie worden jouw doelgroepen aangesproken met relevante content, passend binnen de context die jouw doelgroep zich bevindt. Jouw potentiële klanten worden met content op het juiste moment op een aansprekende en subtiele manier geholpen door jouw merk. Zo vinden jouw bezoekers informatie, producten en/of diensten op het moment dat het er toe doet.

Waar kunnen we je bij helpen?