Corona virus

Corona virus

Iedereen is geschrokken van de maatregelen die nodig zijn om Corona het hoofd te bieden. Ik ook. Laten we proberen met elkaar uit deze crisis te komen, want juist in verbinden ligt de sleutel, dat geloof ik.
Het corona virus raakt iedereen binnen onze maatschappij. Familie, vrienden, buren, kennissen, ZZP’ers, MKB’ers … iedereen!

Wat heb ik een diep respect voor de mensen in de zorg momenteel. Ik wens ze heel veel sterkte en kracht toe. Laten we a.u.b. ook rekening met ze houden door niet alle schappen in de supermarkten leeg te plunderen. Zij komen in die winkels na hun werk en kunnen geen eten meer krijgen doordat alles op is. Ze zijn dag en nacht aan het strijden voor ons. Denk hierom mensen! Ook wens ik aan allen die momenteel ziek op bed liggen heel veel sterkte en beterschap toe. Iedereen om ons heen die in onzekerheid zitten, heel veel sterkte in deze moeilijke en bizarre tijden.

Niemand van ons weet hoe lang dit nog zal duren en wat de gevolgen zullen zijn voor de gezondheid en de economie. Laten we vooral de regels vanuit premier Rutte volgen om het Corona virus zo snel mogelijk te overwinnen. Meer kunnen we momenteel niet doen. Wel moeten we het samen doen.

Laten we vooral positief blijven en denken aan onze toekomst.
Hoe gaan we als ondernemer om met Corona en hoe zorgen we er voor dat onze bedrijven niet ten onder gaan aan de genomen maatregelen? Tijden veranderen en nu meer dan ooit is er op een hele korte tijd ontzettend veel veranderd. Veel mensen werken vanuit huis en gaan niet of nauwelijks meer de deur uit. Natuurlijk heeft onze gezondheid de hoogste prioriteit. Toch willen wij als ondernemers ook zorgen dat onze bedrijven niet al te veel zullen leiden onder de getroffen maatregelen. We moeten hoe dan ook verder, nu stappen zetten voor de toekomst van onze bedrijven. Hopelijk hebben we dit snel achter de rug.

Mensen zitten momenteel thuis, ze vervelen zich en weten niet wat ze moeten doen. Uit verveling pakken ze hun telefoon of tablet erbij en gaan scrollen op social media, dit doen we allemaal. Niet alleen maar om het nieuws te volgen, maar ook om even te ontspannen en om aan iets anders te denken. Hier ligt voor ondernemers de kans om gezien te worden en op te vallen. Er zijn ontzettend veel ogen gericht op social media deze dagen, dit zijn ogen van potentiële klanten voor jou en je bedrijf!

Dus blijf actief op social media en probeer zo veel mogelijk mensen te bereiken, zodat jouw bedrijf opvalt en zelfs in deze moeilijke tijd boven water blijft.