Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk Betrokken

Maatschappelijk betrokken

Wij vinden het erg belangrijk om op een bewuste manier in de maatschappij een rol te spelen en hierin verantwoordelijkheid te nemen. Zorgdragen voor onze mensen, relaties, klanten en het milieu. Met ons drukwerk houden wij er daarom ook rekening mee dat we zuinig moeten zijn op het milieu en deze zo min mogelijk te belasten. Wij werken met een mooi team en helpen graag anderen. Een plezierige werksfeer en verbinding staat hoog op de agenda. Wij denken met onze klanten mee en gaan voor een vruchtbare samenwerking. Daarnaast steunen wij lokale projecten en proberen wij goede doelen te steunen.

Milieu

Wij vinden het erg belangrijk dat wij onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot het milieu. Wij proberen zo min mogelijk gebruik te maken van papier.
Voor het drukwerk maken wij gebruik van duurzaam en milieuvriendelijk papier. Daarnaast scheiden wij ons afval, inkt, toners en papier zorgvuldig en laten wij waar het kan de auto staan en pakken wij de fiets. Ook houden wij ons bezig met de ontwikkelingen van nieuwe technieken om nog meer bijdrage te kunnen leveren
aan een beter milieu.

Verder hebben wij er voor gekozen om met partners samen te werken
die hier ook bewust mee bezig zijn en het zelfde nastreven als Brand for Life.
Samen gaan wij voor een beter milieu!

Sponsoring

Momenteel zijn wij maatschappelijk actief bij diverse sportverenigingen, evenementen en goede doelen. Zo hebben wij een reclamebord bij voetbalvereniging Zwolsche Boys en VV Wijthmen. Daarnaast hebben wij een eigen zaalvoetbalteam, waarbij wij de shirtjes sponsoren en ons naam aan het team hebben verbonden. De komende jaren willen wij binnen onze regio kijken naar nog meer organisaties die wij op deze manier kunnen ondersteunen. Wij staan open voor leuke ideeën en initiatieven.

Goede doelen

Wij zijn trotse (shirt)sponsor van team Zwollemalen, dat meedoet aan HomeRide om geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis Zwolle! HomeRide is een wielrentocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. De deelnemers gaan in maar liefst 24 uur een tocht van 500 kilometer afleggen voor het goede doel. Met de inzet en opbrengst zorgen de deelnemers ervoor dat de duizenden gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald huizen verblijven, dicht bij hun zieke of zorgintensieve kind kunnen zijn. Een super mooi initiatief en we zijn dan ook super trots dat we hier een steentje aan bij kunnen dragen. 

 

 

Contact

Heb je een evenement gekoppeld aan een goed doel, ben je op zoek naar sponsoren voor het goede doel of voor jouw sportvereniging? Of heb je een heel ander leuk idee? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken. Wij denken graag mee.