Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een full-service marketing-, communicatie-, design- en reclamebureau uit Zwolle. Sinds onze oprichting in 2016 hebben wij ruime ervaring opgedaan
in verschillende aspecten van communicatie, branding en design. Voor zowel omvangrijke als kleine projecten bieden wij creatieve en praktische oplossingen.
In de afgelopen jaren hebben wij een breed netwerk aan partners opgebouwd, waardoor wij vrijwel altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen.
Wij leveren maatwerk en denken mee met onze opdrachtgevers. Samen komen we tot de meest efficiënte en effectieve marketingstrategie.
Wij helpen jouw je doelgroep met de juiste boodschap en strategie bereiken. Wij maken merken relevant in de wereld van morgen.

Even voorstellen

Fikret Akin
Eigenaar

 

Karima Mulder
Social Media Marketeer

 

Lotte Hein
Grafisch ontwerper

 

Elise Hultink
Grafisch ontwerper

 

Ryan Boer
Grafisch ontwerper

Fabian Samseer
Grafisch ontwerper

 

Aniek Wessel
Fotograaf

Lusano Pieter
Foto- & videograaf

Marco Rinia
Web development

 

Projecten afgerond

Aantal klanten

Aantal branches

Aantal jaar

Ervaren

Wij zijn ervaren in ons vakgebied, met in ons portfolio verschillende marketing- en communicatieopdrachten. Opdrachten voor starters, zzp’ers en MKB uit verschillende branches, zoals: makelaardij, financiële sector, horeca, levensmiddelen, adviesbureaus en de zorgsector.

#

Betrokken

Wij zijn altijd betrokken en spelen op adequate wijze in op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij bekijken de vragen die we krijgen vanuit verschillende invalshoeken om uiteindelijk maatwerk te kunnen bieden. Wij zijn alert en denken mee voor onze opdrachtgevers.


Full service

Wij zijn een full service marketing bureau met passie voor online- en offline marketing. Wij helpen verschillende soorten bedrijven volledig met hun marketing- en communicatie en zorgen voor een volledige ontzorging.


Love the challenge

Wat de uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing voor jou. Dit doen we vooral door out of the box te denken en vanuit meerdere invalshoeken met oplossingen te komen. Wij bouwen aan jouw brand en helpen jouw je doelgroep met de juiste boodschap en strategie te bereiken. Wij maken merken relevant in de wereld van morgen.

Testimonials

Having helped to increase the sales for dozens of companies so far, many of our clients wrote nice reviews!

Onze projecten

Benieuwd naar wat wij tot nu toe hebben gerealiseerd? Bekijk dan hieronder een selectie van onze projecten.

#

Adres

Wilhelm Röntgenstraat 2
8013 NE Zwolle

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 – 18:00