Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

 

 

 

Brand for Life

Marketing & Communicatie

Wij zijn een full-service marketing-, communicatie-, design- en reclamebureau uit Zwolle. Sinds onze oprichting in 2016 hebben wij ruime ervaring opgedaan in verschillende aspecten van communicatie, branding en design. Voor zowel omvangrijke als kleine projecten bieden wij creatieve en praktische oplossingen. In de afgelopen jaren hebben wij een breed netwerk aan partners opgebouwd, waardoor wij vrijwel altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Wij leveren maatwerk en denken mee met onze opdrachtgevers. Samen komen we tot de meest efficiënte en effectieve marketingstrategie. Wij helpen jouw je doelgroep met de juiste boodschap en strategie bereiken. Wij maken merken relevant in de wereld van morgen.

 

 

 

Even voorstellen

Fikret Akin
Eigenaar
Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Fikret Akin, woon in Zwolle en ben eigenaar van Brand for Life. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Twente met de opleiding Communication Science, met als specialisatie Marketing Communicatie. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Brand for Life. Met Brand for Life help ik bedrijven met verschillende onderdelen van marketing, communicatie, reclame en design. Van advies tot ontwerp en realisatie, bij ons heb je het goed geregeld.
Karima Mulder
Projectmanager (stage)
Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Karima Mulder, ik ben 21 jaar, woon in Steenwijk en studeer aan het NHL Stenden in Leeuwarden. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding International Hospitality Management. Sinds september 2020 loop ik stage bij Brand for Life. Ik houd mij o.a. bezig met Online Marketing en Project Management. Tijdens mijn werkzaamheden probeer ik zoveel mogelijk leuke en gerichte content te maken voor onze opdrachtgevers, die we vervolgens delen via verschillende online kanalen.
Liv Willems
Grafisch design (stage)
Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Liv Willems, ik ben 19 jaar oud en woon in Zwolle. Ik studeer momenteel aan het Deltion College in Zwolle en ik zit in mijn derde leerjaar van de opleiding Media Vormgeving. Sinds januari 2021 loop ik stage bij Brand for Life. Ik houd mij o.a. bezig met het ontwerpen en bedenken van huisstijlen, logo's, flyers, social media designs en meer. Tijdens mijn stage wil ik mijzelf verder ontwikkelen als mediavormgever. Ik hoop dat ik veel ga leren en veel ervaring op ga doen.
Pien Brookhuis
Grafisch design (stage)
Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Pien Brookhuis, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in De Lutte. Ik studeer momenteel aan het ROC van Twente en ik zit in mijn derde leerjaar van de opleiding Mediavormgeving. Sinds januari 2021 loop ik stage bij Brand for Life. Ik houd mij o.a. bezig met het ontwerpen en bedenken van illustraties, huisstijlen, logo's, flyers, posters en meer. Tijdens mijn stage wil ik mijzelf ontwikkelen als mediavormgever en zoveel mogelijk dingen leren.

Projecten afgerond

Aantal klanten

Aantal branches

Aantal jaar

Ervaren

Wij zijn ervaren in ons vakgebied, met in ons portfolio verschillende marketing- en communicatieopdrachten. Opdrachten voor starters, zzp’ers en MKB uit verschillende branches, zoals: makelaardij, financiële sector, horeca, levensmiddelen, adviesbureaus en de zorgsector.

#

Betrokken

Wij zijn altijd betrokken en spelen op adequate wijze in op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij bekijken de vragen die we krijgen vanuit verschillende invalshoeken om uiteindelijk maatwerk te kunnen bieden. Wij zijn alert en denken mee voor onze opdrachtgevers.


Full service

Wij zijn een full service marketing bureau met passie voor online- en offline marketing. Wij helpen verschillende soorten bedrijven volledig met hun marketing- en communicatie en zorgen voor een volledige ontzorging.


Love the challenge

Wat de uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing voor jou. Dit doen we vooral door out of the box te denken en vanuit meerdere invalshoeken met oplossingen te komen. Wij bouwen aan jouw brand en helpen jouw je doelgroep met de juiste boodschap en strategie te bereiken. Wij maken merken relevant in de wereld van morgen.

Testimonials

Having helped to increase the sales for dozens of companies so far, many of our clients wrote nice reviews!

Onze projecten

Benieuwd naar wat wij tot nu toe hebben gerealiseerd? Bekijk dan hieronder een selectie van onze projecten.

  • All
  • Huisstijl & Vormgeving
  • Logo Design
  • Social Media Marketing
  • Websites

#

Adres

Burg. Drijbersingel 25, 8021 DA Zwolle

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 – 18:00

Kennismaken?