Bizkaiko is een surf- en zwemkledingmerk uit Zwolle, opgericht in 2019. Het merk is geïnspireerd naar het Baskenland. De geschiedenis en architectuur zie je terug in de kledinglijn en het verhaal van Bizkaiko. De kledinglijn is gericht op mannen. Elk product heeft ook zo zijn eigen verhaal en dat maakt dit merk unique.

Met de mogelijkheid om internationaal te verzenden en de opvallende Engelstalige website, springt Bizkaiko in het oog. Je kunt bij Bizkaiko terecht voor o.a. zwemshorts en t-shirts. Bizkaiko inspireert om dromen waar te maken.

Wij hebben Bizkaiko geholpen met het aanmaken van een shop op Facebook en Instagram. Wij hebben de shop ingericht door de producten in te voeren. Daarnaast heeft Bizkaiko er voor gekozen om hun social media activiteiten aan Brand for life uit te besteden. Wij beheren het Facebook- en Instagram account en delen wekelijks content. Wij hebben een professionele social media huisstijl ontwikkeld die we gebruiken bij de berichten van Bizkaiko. Daarnaast zetten wij maandelijks advertenties op waarmee wij adverteren via de social media kanalen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Bizkaiko, ga dan gerust naar de website: Bizkaiko.
Ook je social media uitbesteden? Klik dan op: social media marketing.