Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen is een gerenommeerd financieel adviesbureau, in 2000 gestart door huidig directeur eigenaar Marcel Boudesteyn. De organisatie heeft een team van ruim 30 specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om haar relaties op bovenstaande gebieden volledig van dienst te kunnen zijn. Het kantoor opereert landelijk vanuit het Overijsselse Genemuiden. Het kantoor draagt onder meer het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Boudesteyn is ook zelfstandig adviseur van de RegioBank. Ook voor bankproducten kun je bij Boudesteyn terecht.

Brand for Life heeft enkele jaren de marketing en communicatie op zich genomen voor Boudesteyn en RegioBank Genemuiden/Zwartsluis. Wij hebben geholpen bij het opzetten en beheren van de social media kanalen van Boudesteyn. Boudesteyn is actief op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Daarnaast hebben wij ons bezig gehouden met het analyseren van de marketingactiviteiten en het verkeer naar de website. Wij hebben verschillende (email)campagnes en nieuwsbrieven opgezet en verstuurd. De resultaten gemeten en geanalyseerd.

Voor trouwe relaties van Boudesteyn hebben wij Facebookacties opgezet, waarbij we leuke cadeautjes uitdelen. Zo hebben wij o.a. acties opgezet waarbij we vrijkaartjes weggaven voor thuiswedstrijden van PEC Zwolle.  Hiermee hebben wij mooie resultaten bereikt. Voor de wedstrijd PEC Zwolle tegen Ajax hebben wij een bereik gerealiseerd van 10.000 personen (172 likes, 164 reacties, 870 klikken op bericht. Voor de wedstrijd PEC Zwolle tegen Ajax hebben wij een bereik gerealiseerd van 13.000 personen (264 likes, 664 reacties, 927 klikken op bericht).

Ook met speciale dagen zoals Vaderdag, Moederdag, beurzen hebben wij succesvolle acties opgezet en er voor gezorgd dat we Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen op een goede manier hebben neergezet. Zo hebben wij ook een voor alle kinderen uit Genemuiden een RegioBank speurtocht georganiseerd. Dit was een succesvolle campagne, waarbij wij honderden jongeren door Genemuiden zagen rondfietsen op zoek naar de verstopte RegioBank spaarvarkens.

Wil je meer weten over Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen? Kijk dan op de website: Boudesteyn