Het Dolfijnenhuis

Het Dolfijnenhuis is een zorgaanbieder in Kampen met meerdere woon- en dagbesteding locaties. Zij bieden begeleiding aan jongeren en volwassenen met een hulpvraag. Het Dolfijnenhuis vindt het erg belangrijk dat deelnemers zich thuis voelen, het gezellig hebben met elkaar, zich verbinden, actief zijn, meedoen en rust opzoeken wanneer die behoefte er is. Op hun locaties zijn de deelnemers welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten, waarbij zij een sociaal netwerk kunnen opbouwen.

Brandcase

Het Dolfijnenhuis heeft al vele deelnemers begeleid, verschillende activiteiten opgezet en zijn bezig met mooie nieuwe ontwikkelingen. Hoog tijd om ook de buitenwereld te laten zien, waar de organisatie voor staat en mee bezig is. We gaan de naamsbekendheid vergroten!

Corporate video
De beste manier om het bedrijf en de mensen achter de schermen te laten zien, is door middel van een bedrijfsvideo. Voor Het Dolfijnenhuis hebben wij drie verschillende video’s gemaakt. De eerst video is een algemene bedrijfsvideo waarin drie verschillende personen uit het bedrijf naar voren komen. Het management, een begeleider en een deelnemer. Zij vertellen waar de organisatie voor staat, hoe het zich inzet voor hun deelnemers en de ervaring die ze met de organisatie hebben gehad. De andere twee video’s zijn gericht op twee van hun dagbesteding locaties; het koffiecafé Kamper Genot en de snoepwinkel de ZoetPot. De video’s geven een sfeerimpressie van de locaties en van de activiteiten die de deelnemers daar kunnen uitvoeren.

Klik hier om de video’s te bekijken.

Be social!
Het bedrijf en de mensen erachter laten zien… Tegenwoordig kun je dat het beste doen online op de verschillende social media kanalen. We zijn daarom aan de slag gegaan met het opzetten en vormgeven van de social media kanalen van de Zoetpot (Instagram en Facebook) en het Kamper Genot (Instagram), twee van de dagbesteding locaties.

We hebben het totale beheer op ons genomen, waarbij we; content bedenken, teksten schrijven, designs ontwerpen, berichten publiceren, berichten analyseren en boven op de social care zitten. Bij deze werkwijze heeft het Dolfijnenhuis een vast contactpersoon vanuit ons team en hebben we wekelijks contact over de berichten, nieuwtjes en ontwikkelingen.