Aniek Wessel is al sinds 2012 actief als professioneel fotografe en verleende haar fotografie diensten onder de naam Aniek Wessel Fotografie. Sinds vorig jaar heeft ze haar eigen fotostudio in het mooie Ommen en heeft zij haar diensten verder uitgebreid. Voor zowel particuliere als zakelijke fotografie kun je bij haar terecht.  Ook geeft zij workshops op het gebied van fotografie. Dit doe zij met erg veel plezier en kunde. Ze vind het fijn om haar creativiteit te uiten en daarbij ieder zijn wens na te streven om samen tot een fantastisch resultaat te komen! Een nieuwe fotostudio en uitbreiding van diensten, daar hoorde volgens Aniek een re-branding bij en daar hebben wij Aniek bij mogen ondersteunen.

Wij hebben Aniek geadviseerd in het kiezen van een nieuwe bedrijfsnaam. Daarnaast hebben we het nieuwe logo van Fotostudio A14 gerealiseerd, ondersteuning geboden bij het aanmaken van social media kanalen en wij hebben een compleet nieuwe website gebouwd inclusief pakkende en informatieve teksten.

Bij het ontwerpen van het nieuwe logo hebben wij voor frisse zachte kleuren en een herkenbaar beeldmerk. Verder hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Fotostudio A14 en dit hebben we volledig doorgetrokken naar de nieuwe website, die wij ook hebben gebouwd. Daarnaast hebben wij haar geholpen bij de overgang naar een nieuwe hosting en het aanmaken van social media kanalen. Het is een professionele website geworden die uitermate geschikt is voor mobiel, tablet en desktop. De diensten hebben wij op een overzichtelijke manier gepresenteerd en gezorgd voor een goede navigatie op de website. De huisstijl elementen van het logo hebben we doorgetrokken naar de website. Verder hebben wij passende teksten geschreven en de website met prachtige foto’s een mooie uitstraling gegeven. Ook hebben wij haar website pagina’s SEO technisch goed opgebouwd, zodat de website goed zichtbaar is in zoekmachines.

Benieuwd naar het resultaat? Ga dan snel naar www.fotostudio-a14.nl en bekijk de website en het logo. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden.