IONOI

IONOI is een professionele dienstverlenende organisatie waar je terecht kunt voor professionele hulp, voorlichting en educatie. Een unieke fysieke plek om veilig en bezield aan het werk te gaan. Een veilig thuis voor slachtoffers van seksueel misbruik en professionals die met mensen werken. IONOI geeft in deze thematiek individueel advies en hulp aan iedereen die hierom vraagt.

Brand for Life is door IONOI gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen en de teksten te schrijven. Vol energie zijn wij aan de slag gegaan om IONOI op een professionele en mooie manier neer te zetten. De website is overzichtelijk en geeft inzicht in de verschillende diensten die IONOI biedt en waar IONOI voor staat. Over het onderwerp seksueel misbruik kun je in de columns, blogs en nieuwsberichten veel te weten komen. Daarnaast is er een agenda waar alle workshops, trainingen en bijeenkomsten te vinden zijn.

Ook zorgen wij voor het beheer en de onderhoud van de website. Wij plaatsen nieuwe blogs en nieuwsartikelen op de website en zorgen er voor dat de website up-to-date is en blijft.

Wilt u meer weten over IONOI of bent u benieuwd naar haar nieuwe website? Kijk dan op: www.ionoi.nl