Er komt veel bij kijken wanneer je er voor kiest om zonnepanelen te plaatsen op het dak van je woning of bedrijfspand. Hier komt PEPA Company om de hoek kijken. PEPA Company fungeert namelijk als schakel tussen de klant en de zonnepanelen leverancier. PEPA Company adviseert bij het maken van de juiste keuze en adviseert in product, prijs en installateur. Je kunt (onafhankelijk) offertes laten opvragen of je stuurt je opgevraagde offertes naar PEPA Company voor een beoordeling en advies.

Brand case
Pepe Elhorst Benites van PEPA Company kwam bij ons met de vraag of we hem konden ondersteunen bij het neerzetten van zijn merk. Een vraag waar wij snel een antwoord op konden geven…

Allereerst, zijn we samen met Pepe gaan brainstormen over de naam van zijn onderneming. De ideeën waren er, maar dé naam was er nog niet.  We zijn gaan brainstormen over de kernwoorden die passen bij Pepe en zijn nieuwe dienstverlening. We zijn dieper ingegaan op zijn visie en missie. Uiteindelijk zijn we samen op de naam ‘’PEPA Company’’ gekomen. PEP staat voor energie en de A staat voor advies. Dat de naam van Pepe ook voorkomt in zijn nieuwe bedrijfsnaam is een leuke bijkomstigheid.

Nu de bedrijfsnaam vastgesteld is, is het natuurlijk tijd voor de uitstraling van de onderneming. We zijn dan ook bezig gegaan met het ontwerpen van een logo, dat past bij PEPA Company. Zon, energie, lucht, duurzaam… We kwamen al gauw op de conclusie dat we gebruik moesten maken van frisse kleuren. Hierbij hebben we gekozen voor een combinatie en overgang van de kleuren blauw en groen. Daarnaast past de kleur blauw natuurlijk ook bij Zwolle en laat PEPA Company nou een Zwolse onderneming zijn… In het beeldmerk kun je verschillende elementen terugvinden, zoals een zon en een dak met zonnepanelen. Verder hebben we gekozen voor een krachtige lettertype.

Bij het starten van een nieuwe onderneming is het van belang dat je goed zichtbaar bent en dat je naamsbekendheid opbouwt. Pepe heeft er dan ook voor gekozen om zakelijk in te zetten op Facebook. We hebben het zakelijke Facebook account aangemaakt, ingericht en vormgegeven. Zo hebben we een verfrissende omslagfoto ontworpen, waardoor bezoekers op een leuke manier binnenkomen op het Facebookaccount van PEPA Company. Naast het ontwerpen van een omslagfoto voor op Facebook, hebben we ook een visitekaart, flyer en reclamebord ontworpen en bedrukt. Alles mooi in 1 stijl! Zichtbaar zijn, gaat PEPA Company zeker!

Bij zichtbaar zijn hoort natuurlijk ook een strakke website. Ook die hebben we voor PEPA Company mogen bouwen. De website is gebouwd vanuit de focus op de doelgroep van PEPA Company, zijn visie, missie en dienstverlening. Het is een professionele website geworden met een frisse uitstraling. De website is overzichtelijk en bevat relevante informatie. Er is een prettige navigatie aanwezig waardoor je op een snelle manier de juiste informatie kunt vinden. Daarnaast beschikt de website over verschillende contact- en aanmeldformulieren. Bij het aanmeldformulier is het zelfs mogelijk om offertes gelijk te uploaden en op te sturen. Verder heeft de website ook een handige Whatsapp functie, waarmee je direct in contact kunt komen met PEPA Company. De website is dus van alle gemakken voorzien!

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en wij wensen PEPA Company heel veel plezier met zijn nieuwe website, logo, huisstijl en overige. Heel veel succes met de business en bedankt voor de fijne samenwerking!