De naam Port Finance zegt het al, jouw financiële haven! Bij Port Finance kun je terecht voor al jouw uitstaande facturen. Als bedrijf kun jij je facturen naar Port Finance opsturen, zij betalen binnen een dag de facturen uit en zorgen ervoor dat de klant weer aan hen betaald. Erg handig, je hoeft niet meer te wachten op jouw geld! Zo heb je namelijk altijd werkkapitaal, hoef je nooit achter een betaling aan en ben je administratief ontzorgd.

Port Finance heeft ons gevraagd om hun verhaal en diensten op een professionele en mooie manier te presenteren in de vorm van een whitepaper. Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van een whitepaper die volledig aansluit op de bestaande huisstijl en gericht is op de doelgroep van Port Finance.

Bij het ontwerpen van het whitepaper hebben we gebruik gemaakt van afbeeldingen, die aansluiten bij het verhaal en passen bij de stijl van Port Finance. Door met titels te werken en duidelijke call to actions toe te voegen hebben wij het voor de lezer overzichtelijk en duidelijk proberen te maken. Ook hebben wij een ontwerp gemaakt voor de stappen die doorlopen moeten worden bij het traject van factoring. Zo hebben we geprobeerd om op een overzichtelijke manier de werkwijze te beschrijven.

Het whitepaper hebben zij gebruikt op hun website en in een mailing naar (potentiële) opdrachtgevers. Het whitepaper is ook zeer geschikt om te bedrukken of om als boekje te overhandigen aan de doelgroep.