Rhodos Steenwijk

Restaurant Rhodos is al sinds 2002 een begrip in Steenwijk en omgeving.
Rhodos presenteert haar gasten de vriendelijke Mediterraanse sfeer. Gezellig tafelen onder het genot van mooie kwaliteitswijnen en traditionele gerechten die dagvers voor haar gasten worden bereid. Dit alles in een warme en een sfeervolle entourage. Rhodos is gevestigd in een prachtige historisch monumentaal pand waarin zich vroeger een Latijnse school bevond.

Rhodos is uitermate geschikt voor een gezellige avond met vrienden, familie of geliefde. Ook kunnen haar gasten terecht voor kleine partijen, bruiloften, catering, vrijgezellenavonden, zakendiners, private dinings of de zeer succesvolle en gezellige Dinnershows avonden met elke keer weer een nieuwe thema.

Voor Rhodos Steenwijk beheren wij al jaren haar social media kanalen. Wij maken evenementen aan, delen verschillende soorten content en nieuwtjes via Facebook en Instagram. Rhodos heeft momenteel ruim 1800 volgers op Facebook. Naast het beheren van haar social media accounts, hebben wij haar website gebouwd. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het beheren van de website.

Benieuwd naar de website en meer weten over Rhodos Steenwijk? Ga dan naar: www.rhodossteenwijk.nl