Veilig Thuis IJsselland

Veilig Thuis IJsselland

Veilig Thuis IJsselland is het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld, kinder- en ouderenmishandeling in de regio IJsselland. Zij zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen die in een moeilijke thuissituatie zitten of zich zorgen maken om een ander.

Brandcase

Veilig Thuis IJsselland zet zich in voor verschillende doelgroepen. Mensen waarbij het thuis niet goed gaat, die zich zorgen maken om een ander, waarover een melding is gedaan en voor professionals. Om al deze doelgroepen de juiste en nodige informatie te kunnen geven op een overzichtelijke manier werd het tijd voor een nieuwe website.

Website development
Een goede website heeft een professionele uitstraling, relevante en actuele content, is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dus dat is waar we mee aan de slag zijn gegaan!
De website van Veilig Thuis IJsselland heeft voornamelijk de functie om te informeren. We zijn daarom bezig gegaan met het schrijven van pakkende, informerende en professionele teksten voor de website, die gericht zijn op de doelgroep.

Om de pagina’s op te vullen en een fijne uitstraling te geven, hebben we gekozen voor neutrale foto’s. De foto’s zijn neutraal en geven niet een al te negatieve sfeer weer, maar dekken wel de lading van de desbetreffende pagina’s.

De website bestaat uit 20+ pagina’s die op een overzichtelijke manier en in 1 lijn zijn weggezet. Verschillende formulieren en documenten zijn over de gehele website verwerkt. De website is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bezoeken via verschillende apparaten.

Ga naar www.vtij.nl om het resultaat te bekijken.