SEO

Hoger in zoekmachines met SEO!

SEO

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. In het kort houdt dit in dat we door middel van verschillende technieken ervoor kunnen zorgen dat we jouw website en de bijbehorende pagina’s beter kunnen laten indexeren door zoekmachines. Om hoger in die zoekmachines te komen, moet er het een en ander qua content en techniek gebeuren op je huidige website. Door gerichte content te maken en verbeteringen aan te brengen, maar ook door duidelijke regels te volgen, kunnen we ervoor zorgen dat (bijvoorbeeld Google) je website beter kan lezen en hoger zal indexeren. Hoe beter je website is opgebouwd, hoe meer gerichte content je op je website hebt, hoe eenvoudiger het wordt voor zoekmachines om een hoge waarde aan jouw website toe te kennen. Met als resultaat; betere vindbaarheid, meer traffic naar je website en kans op meer deals.

Stap 1: Research is KEY!

Wij beginnen eerst met een vooronderzoek, waarbij wij duidelijk proberen te krijgen hoe je er momenteel voor staat wat betreft SEO. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, doen kennis op over jouw producten en diensten, en gaan met jou in overleg over jouw potentiële klanten.
Vervolgens onderzoeken wij hoe je website het momenteel online doet en welke potentie er is in zoekmachines. Wij doen een zoekwoordenanalyse en gaan op basis van de resultaten aan de slag met het bepalen van een SEO-strategie.

Stap 2: Content, content en nog eens content!

Nadat we de strategie hebben bepaald en de zoekwoorden met potentie op een rij hebben gezet, gaan wij aan de slag. Op basis van de uitkomsten van stap 1 bepalen wij de onderwerpen van de artikelen die wij gaan schrijven. Deze artikelen vormen de content die jouw website en pagina’s naar een hogere positie in zoekmachines zullen brengen. Hoe meer content wij zullen maken, hoe meer munitie je hebt voor zoekmachines.

Stap 3: Content zoekmachine-proof instellen!

Belangrijk om te weten is dat we niet zomaar artikelen zullen schrijven. Wij schrijven in een periode van 6 maanden, ongeveer 60 gerichte artikelen. Wij schrijven het op basis van onze bevindingen in onze zoekwoordenanalyse. Daarnaast schrijven we deze artikelen volgens de regels van Google. Wij weten als geen ander hoe je deze artikelen moet schrijven, zodat het goed en beter wordt geïndexeerd ten opzichte van concurrerende content van anderen. Wij gaan natuurlijk voor een hogere positie!

Stap 4: Geduld, maar het is resultaat is het waard!

Als je inzet op SEO, betekent dit wel dat je geduld moet hebben. Na ongeveer 4 á 5 maanden kunnen we de resultaten zien. De 60 artikelen die wij zullen schrijven, doen wij bewust in een periode van 6 maanden. Elke maand ontvang je van ons een overzichtelijke rapportage van de resultaten (aantal traffic naar je website). Wij meten de resultaten van onze content continu om hiervan te leren en de geschreven artikelen, maar ook de toekomstige artikelen te kunnen optimaliseren. Het mooie aan SEO is dat je de artikelen die je schrijft en plaatst altijd blijft houden. Elk euro is het dubbel en dwars waard.