Brand for Life blikt terug op 2021!

Brand for Life blikt terug op 2021!

Het einde van 2021 is in zicht. Nog steeds een jaar van uitersten voor iedereen. We worden als ondernemers uitgedaagd, ons geduld wordt op de proef gesteld en creatief ondernemerschap is gevraagd.

Ook voor ons als bedrijf, maar ook voor een groot deel van onze opdrachtgevers en relaties is het een bijzondere tijd. Waar we dachten dat deze situatie wellicht maar een jaar zou duren, zijn we nu inmiddels 2 jaar verder. Wat hebben wij een respect voor iedereen die keihard hun best doet om er het beste van te maken.

Voor ons was het ook een bijzonder jaar. Hoe was ons 2021?

Wat zijn we trots, want onze eerste vaste medewerker is in dienst gekomen. Karima Mulder heeft na een periode van stagelopen, haar welverdiende contract ondertekend. Het Brand for Life team is daarnaast achter de schermen verder uitgebreid met een vaste websitebouwer, fotograaf, cameraman en een grafische ontwerper. Daarnaast zijn we nog meer gaan samenwerken met het Cibap en Deltion College, waarbij wij de hulp van talentvolle stagiaires inschakelen en hen begeleiden bij hun eerste stappen naar het arbeidsleven.

Rond de zomer zijn wij ook nog eens verhuisd. Waar we eerst aan de Burgemeester Drijbersingel (in het centrum van Zwolle) onze werkzaamheden verrichten, doen wij dit nu aan de Wilhelm Röntgenstraat bij het mooie bedrijventerrein in de Marslanden in Zwolle. Een prachtig gebouw met heel veel potentie, precies wat wij zochten voor Brand for Life en Deelfiets Nederland.

 Nieuwe websites, supergave designs en meer dan 1500 social media posts!

In 2021 zijn wij ontzettend druk geweest met het bedenken, creëren, publiceren en analyseren van superleuke social media berichten voor onze verschillende opdrachtgevers. Wij hebben meer dan 1500 berichten voorbereid en gepost! Daarnaast hebben wij nieuwe websites gebouwd, nieuwe logo’s en huisstijlen ontworpen en verschillende reclamematerialen ontwikkeld. Wij zijn op pad geweest voor videoshoots en we hebben nieuwe campagnes gelanceerd. We hebben nieuwe klanten mogen verwelkomen en succesvolle projecten kunnen afronden.

Inmiddels zijn wij ook al bezig met mooie uitdagingen die we in het nieuwe jaar zullen afronden. We zijn o.a. al begonnen aan nieuwe logo’s en website opdrachten. Daarnaast zijn de nieuwe stagiaires voor in het nieuwe jaar aangenomen en de plannen voor 2022 zijn al gemaakt. Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben er zin in!

Wij wensen iedereen een erg gelukkig nieuwjaar toe. Hopelijk brengt het nieuwe jaar ons allen gezondheid, geluk en succes. Hopelijk tot snel in 2022!