Brand for Life heeft mij TOP ondersteund bij het maken van mijn website en folder materiaal. Vanaf scratch heeft hij meegedacht over zowel de looks, logo en inhoudelijk zeer waardevolle aanvullingen gedaan. Hierdoor is de website van Van Wijk Bikeservices goed te vinden en heeft de website een logisch menu. Via de QR in de…

Marcel van Wijk (Van Wijk Bikeservices)

Een professionele organisatie met kennis van zaken. Brand for Life denkt goed mee, verdiept zich in de klanten en levert snel en accuraat. Zeker een aanrader.

Henrij van Gerner (HVGC) Eigenaar

”Zeer tevreden erover! Brand for life luisterd graag naar de wensen van de klant. Zij hebben mijn site ontwikkeld en ben er heel blij mee”.

Ihsan Sahin (Maximor Security) Eigenaar Maximor Security

Brand for Life heeft mij geholpen bij het bouwen van mijn website.  Erg tevreden over het resultaat, samenwerking en de communicatie. Zeker een aanrader.

Mehmet Demiroz (Demiroz Beveiliging) Eigenaar Demiroz Beveiliging

Ik ben zeer tevreden over Brand for Life!! Ik ben totaal niet thuis in het social mediacircus en besteed mijn social media activiteiten sinds enige maanden uit aan Brand for Life. Eerder probeerde ik wel wat op Facebook, maar dat was ‘een dingetje’ zullen we maar zeggen. Brand for life is origineel, creatief en denken goed…

Leon Dovermann (Rijschool Kernpunt Zwolle) Eigenaar Rijschool Kernpunt Zwolle

Heel blij dat ik Brand for Life heb ingeschakeld voor het logo en de website van de Molenhof! Een prettige samenwerking en een resultaat naar volle tevredenheid, ik kan het echt iedereen aanraden!

Anneke Schuring (Molenhof) Eigenaar Molenhof