Video & foto

Video & Fotografie

Video productie

De wereld wordt steeds visueler en de populariteit van video is daarom enorm gestegen. Wij willen allemaal liever beeld zien in plaats van lappen met tekst lezen.  Dit kost namelijk veel tijd en dat hebben we vaak niet. Video’s trekken de aandacht, blijven hangen en doen het erg goed op social media en op websites. Je kunt je boodschap op een goede manier aan je doelgroep overbrengen.
Wat uw doel ook is, wij helpen u met het maken van de juiste video.

Soorten video’s

Wil je op de juiste manier in beeld komen bij jouw doelgroep? Wij kunnen jou hierbij helpen. Met beeld kun je er voor zorgen dat je je boodschap goed overbrengt bij je doelgroep. Een video wordt beter onthouden en begrepen. In een professionele video kun je jezelf voorstellen, een nieuw product introduceren of je bedrijf of een evenement onder de aandacht brengen. Video’s die je op je website kunt plaatsen en via social media kunt delen met je doelgroep. Dit geeft een beleving aan je website, presentatie, evenement of social media. Wanneer je de aandacht van een bezoeker vasthoudt kun je hem eerder overtuigen over jouw bedrijf, diensten en producten. Video’s: Animatievideo, Promotiefilm, Interview, Social media, Evenementvideo, Teaser/trailer, Instructievideo, Productvideo en meer.

Fotografie

Wij kunnen jou helpen aan professionele beelden van jou en je bedrijf. Bij ons kun je o.a. terecht voor bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Wij laten door middel van beeld aan jouw doelgroep zien wie je bent, wat je doet en wat je voor diegene kan betekenen. Wij brengen jouw bedrijf, team, locatie en gasten op een professionele manier zien. Deze foto’s kun je gebruiken voor je socials, websites, flyers, banners en meer.