Website

Webdesign

Website

Het beleven van een ultieme bezoekerservaring begint op het moment dat een nieuwe klant een website bezoekt, dit duurt vaak maar 3 seconden. Als de website er niet in slaagt om de bezoeker te overtuigen, nieuwsgierig te maken, te prikkelen en vervolgens tot actie te laten overgaan, dan is dat een gemiste kans. Hier kunnen wij jou bij helpen. Wij ontwikkelen professionele websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook gebruiksvriendelijk en goed vindbaar zijn. Een compleet nieuwe website voor een betaalbaar tarief. Wij bouwen onze website in WordPress. Wij zorgen voor een goede navigatie op de website en nemen de zorg op ons om de teksten die je hebt op elkaar te laten aansluiten.

Website pakketten

Webhosting & Domeinnaam

Webhosting zorgt ervoor dat een website bereikbaar is op het internet en dat de website veilig bezocht kan worden. Zonder webhosting zou jij de enige zijn die de website kan zien. Wij onderhouden de systemen die nodig zijn voor het faciliteren van de website. Wij garanderen kwaliteit, snelle hosting en zorgen ervoor dat je website online blijft. Ook als je al een domeinnaam hebt, kunnen wij de hosting van je website verzorgen.

De naam van je website is erg belangrijk. Het is jouw online visitekaartje wat duidelijk maakt wat je doet. Het is daarom aan te raden om een pakkende naam te bedenken die makkelijk te onthouden is. Heb je die pakkende naam en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte domeinnaam? Bij ons koop je eenvoudig jouw gewenste domeinnaam voor maar een paar euro per jaar. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten extensies.

Waar kunnen we je bij helpen?