Website

 

Website

 

Website

Het beleven van een ultieme bezoekerservaring begint op het moment dat een nieuwe klant een website bezoekt, dit duurt vaak maar 3 seconden. Als de website er niet in slaagt om de bezoeker te overtuigen, nieuwsgierig te maken, te prikkelen en vervolgens tot actie te laten overgaan, dan is dat een gemiste kans. Hier kunnen wij jou bij helpen. Wij ontwikkelen professionele websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook gebruiksvriendelijk en goed vindbaar zijn. Een compleet nieuwe website voor een betaalbaar tarief. Wij bouwen onze websites in WordPress. Wij zorgen voor een goede navigatie op de website en nemen de zorg op ons om de teksten die je hebt op elkaar te laten aansluiten.

Website beheer

Je bent aan het ondernemen. Je doet waar je goed in bent. Het leveren van je producten of het verlenen van je diensten. Je website heb je enkele jaren geleden laten bouwen en je zou eigenlijk wel even wat aanpassingen willen doen. Zelf heb je hier geen kennis over en de websitebouwer van toen is ermee gestopt.

Wij helpen jou bij je wensen op je website. Dit kunnen kleine en grote aanpassingen zijn. Of even een up-to-date slag, waarmee je weer even bij bent met je website. Je kunt ons voor een klein klusje benaderen, waarbij wij onze uren bepalen en hier een prijs aan hangen. Maar ook kun je kiezen voor een strippenkaart, waarbij je ieder moment gebruik kunt maken van onze diensten. Wij zorgen er voor dat jouw website up-to-date blijft.

Webhosting & Domeinnaam

Je kunt bij ons ook terecht voor webhosting en domeinnaam hosting. Webhosting zorgt ervoor dat een website bereikbaar is op het internet en dat de website veilig bezocht kan worden. Zonder webhosting zou jij de enige zijn die de website kan zien. Wij onderhouden de systemen die nodig zijn voor het faciliteren van de website. Wij garanderen kwaliteit, snelle hosting en zorgen ervoor dat je website online blijft. Ook als je al een domeinnaam hebt, kunnen wij de hosting van je website verzorgen.

De naam van je website is erg belangrijk. Het is jouw online visitekaartje wat duidelijk maakt wat je doet. Het is daarom aan te raden om een pakkende naam te bedenken die makkelijk te onthouden is. Heb je die pakkende naam en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte domeinnaam? Bij ons koop je eenvoudig jouw gewenste domeinnaam voor maar een paar euro per jaar. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten extensies.