Werelddag van de Ondernemer.

Werelddag van de Ondernemer.

Vandaag is het ‘’Werelddag van de Ondernemer’’. Hier zou ik graag even op in willen haken.

In Nederland zijn er ruim 1,8 miljoen ondernemers. Ondernemen inspireert en zorgt voor een gezonde economie. Samen zorgen wij voor de economische groei, banen en welvaart in Nederland en in de regio waarin we actief zijn als ondernemer.

Ook heb ik ooit de stap genomen om te ondernemen. 5 Jaar geleden heb ik mijn bedrijf Brand for life ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een besluit dat voortkomt uit een passie en droom om een eigen bedrijf op te bouwen en de leiding te hebben over een team. Een team die andere ondernemers helpt om succesvol te worden. Hier zijn wij mee hard op weg, maar wij zijn er nog niet.

Hoe leuk ondernemen ook is, eenvoudig is het zeker niet. Er komen zo veel dingen bij kijken. Bepaalde zaken waar je van tevoren niet aan hebt gedacht. Je moet er mee weten om te gaan en soms hulp zoeken. Je moet flexibel zijn, onder druk kunnen presteren en beslissingen nemen. Beslissingen die je nog nooit hebt genomen. Je neemt risico’s. Maar hoe tof is het als je de juiste beslissing hebt genomen en dat je de juiste dingen doet. Of; wanneer een beslissing niet juist is, dat je dan weet te schakelen en toch het stuur de juiste kant op krijgt.

Ondanks alle struggles zijn er zoveel mooie dingen aan het ondernemer zijn. Nooit heb ik spijt gehad dat ik 5 jaar geleden de beslissing heb genomen om te ondernemen.

Ik ben ontzettend trots op mijn opdrachtgevers. Ik wil ze bedanken dat zij het vertrouwen in mij hebben en hadden. Ik ga, samen met mijn team, iedere dag weer volle bak aan de slag om mijn opdrachtgevers te helpen bij het waarmaken van hun doelen en dromen.

In tijden van Corona weet ik ook dat veel ondernemers het heel zwaar hebben en van alles proberen om te blijven overleven. Laten we goed zijn voor elkaar en elkaar helpen. Wij wensen deze ondernemers heel veel succes in deze zware tijden.