Zichtbaar zijn als ondernemer

Als ondernemer weet jij als geen ander dat alles draait om gezien worden. Je weet dat er mensen rondlopen die jouw hulp goed kunnen gebruiken met hun probleem. Maar helaas weten ze niet dat je bestaat. En zo blijft hun probleem onopgelost. Of ze zoeken een ander zoals jij die hen kan helpen met hun probleem. Dit is toch zonde?

Jouw eigen zichtbaarheid is noodzakelijk om in contact te kunnen komen met jouw doelgroep. Vertel mensen dat jij een oplossing hebt voor hun probleem. Vertel ze meer over wat je doet en wat je visie is. Als jouw visie overeenkomt met hun ideeën, dan kunnen ze hier een positief en herkenbaar gevoel bij hebben. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat ze contact met je opnemen.

Besef dat zichtbaarheid niet meer is dan een middel om mensen te bereiken. Er zijn verschillende manieren om zichtbaar te zijn.

Maak je bijvoorbeeld al gebruik van social media?

Als mensen je keer op keer langs zien komen op foto’s en in video’s, krijgen ze het idee dat ze je al een beetje kennen. Daarmee komen ze een stapje dichterbij. Marketing en verkoop gaat over vertrouwen, en dit vertrouwen groeit naarmate mensen je vaker hebben gezien. Laat je zelf dus zien en vertel mensen wat je hen te bieden hebt.

Wij kunnen je helpen om jou online en offline zichtbaar te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij vertellen en helpen je graag verder.