Zoekmachine marketing

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine Marketing

 

Je bent van start gegaan met jouw onderneming en daarbij hoort natuurlijk ook een eigen website. Helaas blijven de aanvragen vanuit je website nog achter. Je zoekt in zoekmachines zoals Google naar je eigen pagina’s, maar deze komen niet of nauwelijks naar voren. Dit zou toch wel moeten, aangezien veel internetgebruikers die op zoek gaan naar een bedrijf zoals die van jou, via zoekmachines hun zoektocht starten. Wij kunnen jou helpen om op een hogere positie in zoekmachines te komen.

 

 

 

 

SEO

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. In het kort houdt dit in dat we door middel van verschillende technieken ervoor kunnen zorgen dat we jouw website en de bijbehorende pagina’s beter kunnen laten indexeren door zoekmachines. Om hoger in die zoekmachines te komen, moet er het een en ander qua content en techniek gebeuren op je huidige website. Door gerichte content te maken en verbeteringen aan te brengen, maar ook door duidelijke regels te volgen, kunnen we ervoor zorgen dat (bijvoorbeeld Google) je website beter kan lezen en hoger zal indexeren. Hoe beter je website is opgebouwd, hoe meer gerichte content je op je website hebt, hoe eenvoudiger het wordt voor zoekmachines om een hoge waarde aan jouw website toe te kennen. Met als resultaat; betere vindbaarheid, meer traffic naar je website en kans op meer deals.

 

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Door in te zetten op betaalde advertenties in zoekmachines kunnen wij jouw advertenties bovenaan in zoekmachines plaatsen. Het is een snelle manier om naar voren te komen op bijvoorbeeld Google. Veel van jouw klanten gaan via een zoekmachine als Google op zoek naar een product of dienst zoals die van jou. Door te adverteren in deze zoekmachines, kunnen we veel sneller gerichte verkeer naar je website krijgen.